El bloc de d'Artagnan

Instapaper: guarda textos per llegir més endavant

Posted in Geek life by dartagnan on 10 Mai 2011

He trobat aquest article en què ens recomanen la web Instapaper per guardar per més tard les pàgines web que estem llegint.

Instapaper ens permet, a través de diverses eines, guardar els textos interessants que trobem mentre naveguem per tal de poder-los llegir més endavant, quan tinguem temps. A qui no li ha passat d’estar navegant per feina i sense temps per perdre i anar-se a topar per casualitat amb un article fascinant sobre el seu tema d’interés preferit? Amb Instapaper pots guardar-lo de manera que quan arribi el moment adeqüat (amb el cafè de diumenge, amb la cervesa després de la feina…) el puguis llegir des del teu dispositiu preferit: ordinador, iPad, Kindle, etc… fins i tot paper!

mitjançantInstapaper: guarda textos per llegir més endavant | Betes i Clicks – desenredant la xarxa.

Faig servir molt aquesta web perquè, a més de guardar les pàgines per més tard, en treu la publicitat, els menús i enllaços que hi pugui haver, deixant només el què volem llegir.

En concret, faig servir l’Instapaper amb dues eines més:

  • Calibre e-book management, que em permet descarregar totes les lectures pendents d’Instapaper i emmagatzemar-les en un llibre electrònic.
  • Instascriber, que permet incloure automàticament a la llista de lectures pendents d’Instapaper tots els apunts d’un bloc.

Instascriber is a very minimal webapp, from which you just subscribe to RSS feeds. It will feed every article from those feeds to your Instapaper account, so you can stop worrying about when those blogs post and focus your attention on other things. I certainly wouldn’t use it on every blog I read, but it doesn’t require any registration and takes about two minutes to set up for the more specialized blogs you like. Hit the link to check it out.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: