El bloc de d'Artagnan

Apps localitzades

Posted in Android, Geek life, viatge by dartagnan on 16 Març 2011

Tot i que en el món de la programació es fa servir localitzar per indicar que una app està traduïda a l’idioma local, en aquest cas vull fer referència a les aplicacions que fan ús de la nostra posició (amb el GPS que la majoria de telèfons Android porten incorporat) per oferir-nos serveis adequats al lloc on estem.
La primera app que em ve al cap és Google Maps i l’app lligada Places o bé Lugares. Ens mostra un mapa de la zona on estem i ens permet buscar bars, restaurants o comerços pels voltants, amb resultats diversos. Per exemple, la cerca de Caixers automàtics funciona molt malament, però les parades de transports públics apareixen i donen informació sobre propers autobusos, trams o metros.

image

image

Una altra app molt interesant és bliquo, que ens informa dels bars, restaurants i discoteques dels voltants i les valoracions dels usuaris.

image

image

Finalment (per avui), tenim el foursquare, una app per compartir amb els amics on estem sopant o fent una copa (i poder apropar-nos a saludar), i poder deixar recomenacions sobre la millor tapa o el millor combinat d’un local.

image

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: