El bloc de d'Artagnan

Repressió 2.0?

Posted in Política by dartagnan on 31 gener 2011

Un exemple de com la telefonia mòbil i les xarxes socials han deixat de ser uns avenços tecnològics i han passat a formar part de la societat.

Egipte bloqueja internet i la telefonia mòbil el dia de la gran protesta nacional – Internacional – El Periódico

Aquest matí, el país s’ha despertat sense internet i a mig matí les autoritats també han desconnectat la telefonia mòbil, cosa que impedeix tant telefonar com enviar missatges via sms. Egipte quedarà així aïllat del món exterior durant unes hores. Són les primeres mesures del règim de Hosni Mubàrak per evitar que els coordinadors de les manifestacions, els ciberactivistes, informin dels llocs on es produiran les principals concentracions al llarg del dia.

mitjançantEgipte bloqueja internet i la telefonia mòbil el dia de la gran protesta nacional – Internacional – El Periódico.

Afortunadament, a Lifehacker expliquen com saltar-se la restricció d’accés a Internet: How to Foil a Nationwide Internet Shutdown

No hi ha una única definició de Web 2.0, però l’aspecte més característic de la Web 2.0 és quan l’Internet s’utilitza de manera generalitzada per generar continguts, i no només consumir-ne: penjar fotos a Picasa o Facebook i comentar-les, escriure en un blog o a twitter, fer un doodle per escollir quin dia quedar amb un grup d’amics, etc.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: